Teď se snad intenzivně budu zabývat tvorbou diplomové práce o Antiochii. Stále tak nějak sbírám a tříbím si informace, je jich mnoho, ostatně Antiochia už trvá přes 30 let. 

 

Tak jsem udělal takový malý přehled toho, kde všude Antiochia podle kronik a dalších dostupných informací byla. Co se týče zdrojů, tak dobře napsaná bakalářská práce z r. 2012 přijímala zdroje z oslav výročí 20 let Antiochie, které jsem osobně ještě s Luckou Friedlovou, P. Petrem Utíkalem a P. Radomírem Šidlejou dával dohromady na podkladě kronik. Seznam všech těch míst vč. všech více, než 1000 účastníků dala dohromady mravenčí prací Lucka, já s o. Radomírem jsme to dávali do přehledné tabulky a k výročí 25 let Antiochie všechny ty informace aktualizovali. Dále pochopitelně pro webové stránky tyto zdroje dál rozpracoval P. Ondřej Talaš. 

 

K tomu všemu jsem si od začátku své poutě po Antiochii vedl osobní deníky a vytvářel další materiály. Když jsem pak chtěl zpracovat Antiochie, kde jsem si deník nevedl, použil jsem dostupných kronik a udělal takovou malou rekonstrukci. Ve výsledku je to slušně dlouhé čtení, ke kterému se mnohdy rád vracím, taky, když hledám nějakou inspiraci.

 

Tak teď tady je tak trochu zachycen děj Antiochie za uplynulých víc, než 30 let: https://vvrh.signaly.cz/2207/kde-vsude-antiochia